Milyen nadrágot keresnek egy embernek, aki nincs csípőjével?

Ha olyan állapotban születtél, mint a “Noassatall”, tudd, hogy van olyan világ, tele olyan emberekkel, mint te. Ha nadrágot vásárolsz, hogy illeszkedjen a keretedhez, a nagyszerű hír az, hogy több ezer olyan nagy lehetőség van, amely illeszkedik és jobban illeszkedik.

Legjobb nadrágstílus férfiaknak, akiknek nincs butt

Mivel kevesebb van tőled, annál kevésbé kell viselkedned. Kezdőknek, csak sík front vagy egyszerű front nadrágot akarsz. A plakátban lévő extra szövet nem egészíti ki a keretét. Szintén vékony nadrágot szeretne. A hagyományosan illeszkedő nadrágok túl sok szövetet tartalmaznak az ülésen és az alsóneműben, és a táskájuk és a leereszkedésük a hátukon. Ha rendkívül vékony és divatos előrehaladást tesz lehetővé, akár egy szuper vékony farmert is figyelembe vehet, amely szorosabbra húzódik a borjával. A jó hír, hogy a tervezők ma is szeretik a vékony, függőleges embert.

Alkalmi nadrágok

Az egyszerű, keskeny, nadrágos nadrág sokféle szövetben kapható alkalmi ruházathoz: khaki, kordbársony, poplin, seersucker, vászon és rengeteg modern technikai szövet. A hagyományos márkák, mint a Dockers, a Gap, az Eddie Bauer és a Polo Ralph Lauren alkalmi stílusokat kínálnak. A Calvin Klein, a Kenneth Cole és a J. Lindeberg tervezői kifejezetten a test stílusához tartoznak. Ha online vásárolsz, csak keresd meg a vékony nadrágot, és több ezer nagyszerű választás lesz.

Ruha nadrágok

Ismét a sima, elülső, vékony nadrág a kívánt stílus. Gyapjú, gyapjú keverék és modern technikai anyagok, mint a mikroszálas és a nejlon a kívánt szövetek. Ezek megtalálhatók Calvin Klein, Kenneth Cole, J. Lindeberg, Urban Outfitters és Nordstrom.

Farmerek, farmerek, farmerek

Fit a legfontosabb szempontja a farmer viselése, és sok nagyszerű választási lehetőség van az ütős kihívó ember számára. A Levis 510, 511, 513 és 527 modellek az Ön számára a nagy amerikai klasszikus farmerben. Más nagy lehetőségek állnak rendelkezésre Calvin Klein, Lucky, J. Crew és Billy Reid.