Milyen előnyökkel jár a gnc halolaj?

A GNC halolaj táplálékkiegészítő, amely tartalmazza az eikosapentaénsavat és a dokozahexaénsavat, amelyek bizonyos halakban megtalálható zsírsavak, például a lazac. Ezek a zsírok omega-3 zsírsavaknak minősülnek, és elősegíthetik bizonyos egészségügyi előnyöket. Ezek a zsírsavak a márkanevek széles választékában kaphatók, és a GNC Fish Oil vagy egyéb kiegészítők használata előtt forduljon orvoshoz.

Csökkentett szívbetegség kockázata

Bár bizonyos zsírtípusok, telített és transzzsírsavak növelhetik a szívbetegség kockázatát, a halolajban lévő zsírok hasznosak lehetnek. A University of Maryland Medical Center szerint az omega-3 zsírsavak csökkenthetik a zsír mennyiségét a vérben, és csökkenthetik a stroke és a szívroham kockázatát. Továbbá a központ megjegyzi, hogy az omega-3 zsírsavak csökkenthetik a koleszterin szintjét.

A testzsír csökkentése

Az étrendi zsírbevitel nem közvetlenül a testzsír tömegéhez vezet, és bizonyos zsírbevitel elősegítheti a zsírégetést. A halolaj és az omega-3 zsírsavak egészséges étrend részeként ösztönözhetik a zsírégetést. Az American Journal of Clinical Nutrition 2007. decemberi számában végzett tanulmány szerint nyolc hetes halolaj-kiegészítés jelentősen csökkentette a testzsírt. A résztvevők naponta 3 g halolajat fogyasztottak, a GNC Fish Oil pedig 0,9 g / tabletta, ezért négy ilyen tablettát fogyasztva 3,6 g halolajat kínál, ami több mint elég ahhoz, hogy megfeleljen a vizsgálatnak.

Javult az izomgyarapodás

A GNC halolaj kalóriatartalmú, 15 kalóriát tartalmaz minden tablettában – a legtöbb vitamin nem tartalmaz -, így segíthet az izomnövekedéshez szükséges kalóriatöbblet elérésében. Továbbá, az “American Journal of Clinical Nutrition” februári számában közzétett kutatás szerint az omega-3 zsírsavak fokozzák az izomfehérje-szintézis fokozódását, ami az izomnövekedés egyik legfontosabb tényezője.

Diabetes javítások

A Maryland Egyetem Orvosi Központja szerint a halolaj segíthet a cukorbetegek egészségének javításában. Ennek oka, hogy a halolajban található omega-3 zsírsavak segítenek csökkenteni a HDL koleszterinszintet és csökkenteni a trigliceridszintet. A központ megjegyzi, hogy nem minden omega-3 zsírsav képes ezeket a hatásokat felhúzni, ezért a halolaj kiválónak tűnik a cukorbetegség javulása szempontjából.

A GNC halolaj csökkentheti a reumatoid artritisz tüneteit. A University of Maryland Medical Center megjegyzi, hogy egyes tanulmányok találtak halolajat, hogy segítsen csökkenteni érzéseit a merevség és az ízületi fájdalom. A halolaj azonban nem akadályozza meg a betegség progresszióját vagy csökkenti az ízületi károsodásokat. Az American Journal of Clinical Nutrition 2000. januári számában végzett kutatás szerint az artritiszjavítás minimális napi dózisa 3 g, így négy GNC halolaj tabletta szükséges ennek az ajánlásnak a kielégítésére.

Csökkent artritisz tünetei