Milyen előnyökkel jár a labdarúgás?

A labdarúgás veszélyes játék a nagy sebesség és ütközések miatt. A játékosok rendszeresen térd-, váll- és boka sérüléseket szenvednek, és a katasztrofális sérülés lehetősége az, amelyet a játékosoknak és családjaiknak figyelembe kell venniük. A játékosok felkészülnek arra, hogy focizást végezzenek kiváló fizikai állapotban. A veszélyek ellenére a futballisták nagyobb erőt és szív- és érrendszeri egészséget élveznek, nemcsak a rendszeres játékidőszak alatt, hanem a szezonon kívüli időszakban is, amikor edzés közben.

A labdarúgó játékosok a szezon egész évben javítják szív- és érrendszeri állapotukat. Ennek egyik módja az intervallum sprint képzés. Az edzők sorban állítják a játékosokat a gólvonalon, majd a 10 yardos és hátsó pályára, a 20 yardos vonalra és hátra, a 30 yardos és a hátsó, majd a 40 yardos vonalra és hátra. Miután befejezte ezeket a sprinteket, a játékosok egyperces szünetet tartanak és megismétlik a sprinteket.

Minden labdarúgó felemeli a súlyokat, és gyakorolja a gyakorlatokat, hogy erősebbé váljon. Ez különösen fontos a linemen és a linebackers esetében. A szabad súlyok emelése segít a játékosoknak abban, hogy robbanásszerű erővel rendelkezzenek, és a legerősebb erőkifejtő gyakorlatok közé tartoznak a présszerszámok, a karcsigolyák, az elhúzódó emelők és a tolóerők. A játékosok ugyanúgy segítik a játékokat, mint például a pushups, a burpees és a medve. Amikor a játékosok növelik erejüket és teljesítményüket, robbanékony mozgásokat hajthatnak végre a területen, ami növelheti a nagyszabású játékok valószínűségét.

A leghatékonyabb játékosok azok, akik a legnagyobb sebességgel és gyorsasággal rendelkeznek. Ez különösen igaz a háttámlák, a széles vevőkészülékek és a védekező hátsókra. Növeli a sebességet dombok futásával, rezisztenciával és plyometrikus edzéssel. A Hill futás erejét és erősségét felépíti, amikor felfelé és egyensúlyba kerül, valamint technikát fut lefelé. Az ellenállóképességet a hátára csatlakoztatott ejtőernyővel lehet biztosítani. A doboz ugrás jelentős plyometric edzést ad, és felépíti a legfontosabb sebesség-építő izmokat a borjak, a hártyák és a gluteusok között.

Akár egy játékos indító vagy labdarúgó-labdamelegítő, az edzés folyamata, hogy teljes szezonra készen álljon, egy bizalomépítő. Olyan fárasztó edzéseken mennek keresztül, amelyek nem mindenki képes befejezni a sikereket. Az Ön munkája segít abban, hogy nagyobb, erősebb és gyorsabb legyen, és ez a mindennapi életben bizalommal fog kifizetni. A mindennapi tevékenységek bizalommal való áthaladása javíthatja mentális kilátásait, és segíthet boldogabbá és egészségesebbé tenni Önt.

Nem számít, mennyit javít az állapotod, a futball veszélyes játék marad. Ez különösen igaz azoknak a játékosoknak, akik a középiskolában vagy még magasabb szinten játszanak. Az ilyen szinteken lévő játékosok gyorsak, erősek és erőteljesek, az ütközések erőszakosabbá válnak. Soha ne vezessen a sisakjával a kezelése során, ne vegyen anabolikus szteroidokat az erejének megépítéséhez és ne haladjon túl. Ha hetente háromszor felemeli a súlyokat, akkor kétszer annyit nem kap meg, ha hetente hatszor emelsz. Ez túláradja az izmaidat, és sérülésekhez vezet, és az izomrostok megbomlásához vezet.

Cardiovascularis kondicionálás

Erő edzés

Speed ​​Training

Bizalom

Elkerülendő dolgok