A legjobb fehérnemű golfhoz

A golfpálya kényelmes napja a mobilitáshoz, a kényelemhez és a teljesítményhez tervezett ruházatot igényel. Amikor egy napra felkészülsz a pályára, ne felejtsd el a ruhásszekrény egyik legfontosabb darabját: a fehérneműt. A legjobb golfhoz tartozó alsóneműk azok, amelyeket nem fog észrevenni, így a hangsúly a tee dobozban maradhat.

Fehérnemű kiválasztása a golfhoz

Mivel a golfokat gyakran forró és nedves körülmények között játsszák, fontos kiválasztani a lélegző és gyorsan áteresztő fehérneműt, hogy hosszú távon hűvös és kényelmes legyen. Válasszon alsóneműt is, amely gyorsan szárad, széles, erős rugalmas sávval a támogatás és mobilitás érdekében. A golf széles mozgást igényel, és a fehérneműjét úgy kell megtervezni, hogy teste szabadon mozoghat egy hinta alatt, sétáljon, vagy lehajolhasson egy puttot.

Népszerű fehérneműk a golfhoz

Férjék a boxereket vagy rövidnadrágokat, több márkájú, különösen a sportos teljesítményt nyújtó fehérnemű. A normál fehérneműhöz képest ezek a típusok könnyű, könnyebb anyagot használnak, amely gyorsabban szárad, és nedvességet szállít a bőrétől. A nejlon, a poliészter és a spandex rugalmasabb, mint a pamut és száraz lesz, ahogy izzad.

Golf Fehérnemű illeszkedése és építése

Az ideális fehérneműs építés a golfhoz nyújt nedvszívó övt és sportos érzést, amely alig észrevehető még a mozgás széles körében is. Keressen olyan párat, amely könnyű és lélegző, de tartós ahhoz, hogy ne hordjon vagy szakadjon el. Laza szálak vagy pontatlan öltések akadályozzák a kényelmet és a tartósságot. A férfiaknak speciálisan kialakított zacskót kell viselniük a csomagolásuk alátámasztására, kevésbé korlátozó mozgásra és támasztékolásra. A mikroszálas háló növeli a levegőáramlást, és rugalmas anyag szükséges. A nők esetében ugyanezek az iránymutatások érvényesülnek: a fehérnemű a kényelmet csökkenti, és a pamut anyag nem olyan rugalmas, mint a spandex. Keressen valamit egy széles övvel és több lefedettséggel, mint egy mindennapos pár.

Népszerű golf-fehérnemű design

Azok számára, akik inkább atlétikai megjelenést szeretnek, sok olyan modell áll rendelkezésre, amelyek sportosak és komolyak. Ha világos színű, vékony anyagot visel egy forró napon, a fehérnemű könnyebb színét viselje, hogy elkerülje a láthatóságot. Azok számára, akik valami mulatságosabb, fényes grafikai nyomatok és minták váltak a normák a golf módon, ezért ne féljen elhagyni a semleges színpalettákat. Ne felejtsd el, hogy találod magad, ha bemutatod őket, ha a labdád egy tóban végződik.