A legjobb ránc krém termékek világszerte

A nagy teljesítményű ránctalanító szépségápolási termékek gyorsan elárultak Ázsiában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. A vitaminokban, retinolban vagy peptidekben gazdag krémek bizonyítják, hogy a termékeket követő hetekben csökkentik a felületi ráncokat. A British Journal of Dermatology brit ajánlása szerint az Egyesült Királyság 7. Boot No. 7 Protect és Perfect Intense Beauty széruma, amely gazdag peptidekben, A-vitaminban és lucerna-ban. Dr. Apratim Goel, a Mumbai-i bőrgyógyász, Ázsia Pond Éjszakai Miracle Daily Resurfacing krémmel, retinollal, retinol fokozóval és alfa-hidroxi-ránctalanító ránctalanító koktél áll. Az Egyesült Államokban számos klinikai vizsgálatban bizonyították az Olay Professional Pro-X anti-aging vonalat, amely gazdag B3-vitaminban.

Közös csapdák

Annak érdekében, hogy a ránctalanító krém, mint például az Olay Professional Pro-X elleni öregedés hatékony legyen, azt az Olay Professional Pro-X vonal többi részével együtt kell használni Doris Day szerint New York szerint Egyetemi Orvosi Központ klinikai asszisztens bőrgyógyász. És bár a pult ellenes anti-aging krémek nem olyan hatékonynak bizonyultak, mint az előírt ellenfelek, a nap, mint más dermatológiai szakemberek, figyelmeztet arra, hogy egyes nők irritálhatják a retinolt tartalmazó termékeket.

Hol kapható

Bár a Boots UK-alapú vállalat, termékei, köztük a No7 Protect & Perfect Intense Beauty szérum, az Egyesült Államokban a Targeten keresztül kerülnek forgalmazásra. A Pond’s Age Miracle krém kissé nehezebb megtalálni, de elérhető az Amazon.com-on. Mivel Olay egy amerikai cég, professzionális Pro-x vonal számos gyógyszertárban található, de a legjobb ajánlatok a Walgreens-nál kaphatók. Ezeknek a jól rendezett szépségápoló krémeknek a nagy igénye miatt nehéz lehet megtalálni raktáron.

Költség

A ránctalanító krémek drágák lehetnek, de a Boots No7 Protect és a Perfect Intense Beauty szérum mérsékelt árú, a kiskereskedelem körülbelül $ 22 és $ 35 között van. A tavak Miracle Daily Resurfacing krém ára 22 és 30 dollár között van, kivéve a szállítást és a kezelést. Az Olay Professional-X ránctalanító krém csak kicsit drágább, árai pedig 32 és 47 dollár közöttiek. Az árak 2010 szeptemberétől kezdődnek.

Vásárlás összehasonlítása

A ránctalanító krémek nem eredményeznek hatást ugyanabban az időben. A Pond’s Age Miracle termék hét nap után látható hatásokkal büszkélkedhet, míg a Boot’s No. 7 és az Olay Professional Pro X termékek akár négy hétig is eltarthatnak. Az Olay termék része az öregedésgátló vonalnak, ezért hatékonyabb, ha az összes terméket együttesen használja, míg a Boots és a Pond termékei egyedülállóak és eredményesek lehetnek.