Milyen előnyökkel jár az 500-as javítás?

Ötszázan van sok pöfögés, elég, hogy még az elit sportolók is hálásan méltó teljesítménynek tartják. Pontosan attól, hogy mit nyersz tőle, és milyen kockázatok járnak együtt ezekkel az előnyökkel, sokkal összetettebb, mint az egyszerű, macho érzés a gyakorlatban.

Pushup alapok

Az egyik nyomógombot úgy kezdheti el, hogy a földre fekszik, lefelé. Helyezze a tenyerét vállszinten, csak a váll szélességénél. Nyomja fel a tenyerét, és csak a lábujjak párnái érintkezzenek a talajjal. Tartsa a törzsét egyenesen és a szeme a föld felé mutatott. Tartsa lenyomva, amíg a karok egyenesen vannak, de nem zárva, majd térjen vissza, amíg a teste csak egy centiméterrel van a talajon.

Ellenállási gyakorlat

A pushup testtömeg-ellenálló testmozgás, azaz izomerő és hangteljesítmény, a saját testtömegével az izmaid működéséhez. Bár leginkább a kar és a mellkas erősségéhez kapcsolódik, a push formában kialakult megfelelő formában számos más izomcsoport működik. Oregon-alapú fitness edző Ben Cohn azt mondja, hogy működik a fenék, a borjak, az alsó háta, a has, és még a nyak. Ez különösen akkor igaz, ha 500 pajzsot csinálsz, mivel a perifériás izmokat jobban befogja, ahogy fáradt.

Cardio Burn

Ellenállóképességként a pihentetők nem elégetik a kalóriát annyira, mint a kardiovaszkuláris testmozgás. Azonban 500 felpattanás felgyülemlik a lenyűgöző mennyiségű kalóriatartalmat. 50 perccel percenkénti sebességgel, ésszerű mértékű az 500 emberre képes emberek esetében, egy 150 fontos ember 100 kalóriát égetett ülésenként. Mivel a nehezebb emberek több kalóriát égetnek el, a 200 fontos ember 110 égést tesz el 500 pattogással.

Metabolikus változások

Walter Willett szerint “Eat, Drink and Be Healthy”, annál izmosabb a szervezet, annál több kalóriát éget minden tevékenységben. Ez azt jelenti, hogy ha 500 kampóját rendszeresen csinálod, az izomtömeg változása több kalóriát is éget, még akkor is, ha aludni vagy tévénézni.

kockázatok

Az extrém mennyiségű pushups előnyei nem veszélyesek. Súlyos sérülés veszélye nem áll fenn, még akkor is, ha az izmok teljesen elmúlnak, akkor nem esik túl messzire. Azon emberek azonban, akik többet tesznek, mint a testük, készen állnak a könyök és a válluk ismétlődő stressz-sérüléseinek veszélyére, vagy a háton és a hasban lévő izomtörésekre. Ha fájdalmat érez bármelyik területen, mérje vissza a képzésedet.