Milyen típusú súlyemelő képzést végeznek a fogvatartottak?

A fogvatartottak képesek arra, hogy illeszkedjenek annak ellenére, hogy nem rendelkeznek a börtönben teljes edzőteremmel. Függetlenül attól, hogy a rekeszben vagy a sejten belül van, a fogvatartottak súlyokat emelnek. Attól függően, hogy a létesítmény, van súlyemelő berendezés a fogvatartottak, mint a súlyzók, súlyzók és egy pad. A fogvatartottak is kreatívak és 2 literes palackokat töltenek fel vízzel vagy egy vödör nedves törülközőt a fürtökhöz. A fogvatartottak súlyemelő képzése magában foglalja a felemelést és az edzést.

Az egyórás rekesz nem csak arra alkalmas, hogy a fogvatartottak kimentek és friss levegőt kapjanak, hanem esélyt adni a súlyok emelésére. Az udvaron dip-rudak, rudak, súlyzók, súlycsúcsok és padok vannak. A fogvatartottak sokszor zuhanyt, duzzogást vagy húzást végeznek a cellájukban. Amikor az udvarra mennek, gyakran használják a súlyzókat, súlycsúcsokat és a padot az erő és izomtömeg súlyaira.

A börtönben, a méret ügyekben. Ez egy erőszakos környezet, és a méret gyakran élet és halál kérdése. A zaklatás folytatódik, harcok történnek, megerőszakolnak és a fogvatartottakat gyilkolták. Minél kisebb egy fogvatartott, annál sebezhetőbb, hogy a fogvatartott az erőszak. A fogvatartottak túlélése összefügg a súlyok emelésével, egyre nagyobbak és erősödnek.

A fogvatartottak gyakran emelnek, ami olyan gyakorlatokat foglal magában, mint a holtág, a guggolás és a présnyomás. A Powerlifting képes arra, hogy az izomerőt külső ellenállás ellen kezelje, jegyzi meg az Amerikai Tanácsot a gyakorlatról. Ez a képzési forma ideális a fogvatartottak számára, mert a felemelés az erőt, a húzást és a nyomást célozza. A fogvatartottnak muszáj erőre van szüksége ahhoz, hogy egy másik fogvatartót elbocsásson az önvédelemben, a felemelés pedig fizikai erőt biztosít.

Erő-tréning gyakorlatok magukban foglalják a testsúlyt, a súlygépeket, az ellenálló sávokat és az ingyenes súlyokat. Erő-edzés ideális a fogvatartottak számára, mert erősíti a csontokat és az izmokat, és izomtömeget épít. A börtönben a méret gyakran félelmet jelent. A fogvatartottak általában súlyos súlyokat emelnek fel, és nyomást gyakorolnak egy megfélemlítő, szétzúzódó képre – nagy karokkal és hatalmas mellkaszal. Mivel a felemelés a legnagyobb mennyiségű súly felemelésével jár, az ismétlők nem olyan magasak, mint az erő-edzés gyakorlatok, amelyek legalább nyolc ismétléssel

A Yardba

A méret fontossága

Az erőemelés erőssége

Az izomépítés erőteljes edzéssel