Mit csinálnak a lószerszám és a szilícium-dioxid?

Horsetail egy évelő növény, amelyet gyógynövényként használnak. Több mint 20 fajtája van. A University of Maryland Medical Center (UMMC) szerint a lótestvér elsősorban a vérzés leállítására, a fekélyek gyógyítására és a veseelégtelenség kezelésére szolgál. A csuklópánt szilícium-dioxidot, bőséges ásványi anyagot tartalmaz, amely elősegíti az erős csontokat és az egészséges bőrt, hajat és szöget. A csuklópótlás nem helyettesítheti a hagyományos orvosi ellátásokat, a lóversenyfogás előtt konzultáljon orvosával.

A lovak a páfrány közeli hozzátartozója, és nem virágzó növény található Észak-Amerikában, Ázsiában, Európában és a Közel-Keleten. Az UMMC szerint annak használata legalább a római és a görög orvostudományból származik. A csikópántnak üreges szára és hajtása van, amely hasonlít a spárgára. Amikor a csikószárak megszáradnak, szilikagél kristályok alakulnak ki a szárakban, és hasonlítanak a tollas farokra.

Csontritkulás esetén a csontsűrűség csökken, ami vékony, gyakran törékeny csontokat eredményez. Kalciumhiányt okoz és gyakori az időseknél. Az UMMC szerint csontritkulás kezelésére javasoltak csuklópántot, mivel szilícium-dioxidra van szükség a csontok egészségére. Noha több tanulmányra van szükség, az UMMC azt mondja, hogy a zsurlósok javítják a csontsűrűséget.

A kollagén az egyik legelterjedtebb fehérje a szervezetben. Csatlakoztatja és támogatja a csontjait, az inak, a bőr, a porc és az izom. A szilícium-dioxid a kollagén fő összetevője, és segít az egészséges szövetekben. A szilíciumot többféle formában, köztük folyadékban és porban is forgalmazzák.

A szilícium segít a szervezetnek a kalcium felszívódásában. A kalcium a szervezetben a legelterjedtebb ásvány. A csontok egészségére és az izmok és idegek megfelelő működésére van szükség. Szükség van a megfelelő sejtjelzésre is – olyan kommunikációs rendszer, amely irányítja a sejtes aktivitást.

A lovaskocsit belülről és kívülről is használhatod. A vérzés csökkentésére való képességének köszönhetően az orrvérzés megszüntetésére és a vágások és sebek kezelésére, vérzéses aranyér és súlyos menstruációs vérzés kezelésére szolgál. A lóversenyt közvetlenül a sebre helyezheti, hogy megállítsa a véráramlást.

Bár a lovastor természetes kiegészítés, mellékhatásokat okozhat. Az orális zsonglőr kiegészítők csökkenthetik a B-1-vitamin szintjét. Ha lovagoltó kiegészítőket is szed, hasznos lehet egy B-komplex kiegészítés is, a hiányosság elkerülése érdekében. Az UMMC szerint nem javasoljuk, hogy hosszútávon fogadja a lóversenypályát. Ne használjon lovaskocsit, ha cukorbetegsége, vesebetegsége, köszvénye vagy szívbetegsége van. Javasoljuk, hogy rendszeresen ne igyon az alkoholfogyasztást, ha zsúfoltsággal kiegészíti.

Történelem

Csontritkulás

A kollagén

A kalcium felszívódása

Vérzés

óvintézkedések