A legjobb hegyi edzés a gyorsaság érdekében

A hegyi edzés ideális sportolók számára, akik a gyorsaságra támaszkodnak, különösen a sportágakban, mint a labdarúgás, a labdarúgás és a baseball. De ez is egy kiváló módja a személyes fitness szintjének javítására. A Hill képzés képes arra, hogy hatékonyan segítse a sebesség növelését. A legjobb hegyi gyakorlatok azok, amelyek robbanásveszélyesek és rövid távon végeznek.

A Hill képzés egy kulcsfontosságú elemet vezet be a sebesség növeléséhez: a teljesítmény túlterhelése. A teljesítmény túlterhelése az a tény, hogy növeli a stressz szintjét, amelyet az izmok során az aktivitás végrehajtása közben helyez el. A Texas Egyetem szerint a teljesítménytúlterhelést a teljesítmény növelésével és intenzitásával érheti el. Ahogy túlterhelik a testedet, az izmait erőteljesen erõsítjük arra, hogy nagyobb teljesítményt nyújtsunk e gyakorlat elvégzéséhez. Növelheti a sebességet a túlterhelés növelésével, mivel az izmok erősebbé válnak.

Javítsd a gyorsulásodat felfelé fúrókkal. Válasszon olyan hegyet, amelynek lejtése 10-15 fok, legfeljebb 30 és 60 méter közötti távolságban. Hajtsa fel a hegyet 30-40 méterre a maximális kapacitás 90-100 százaléka. Lassan sétáljon le a dombon. Miután elérte az alját, folytassa a helyreállítást összesen 90-120 másodpercig. Ismételje meg ezt a gyakorlatot hatszor.

A legmagasabb végsebesség a legmagasabb sebesség, amellyel elérheti 100 százalékos kapacitásnál. A lejtős edzés növeli az Ön lépcsőfrekvenciáját, ami növeli a csúcssebességet. Keressen egy hegyet, amelynek lejtése legfeljebb 10-15 fok. A 60-80 méteres távolságon belül csúsztassa le a dombot a maximális kapacitás 95-100 százaléka fölött. Használja a séta vissza a hegyre, mint a 90-120 másodperces helyreállítási időszak. Végezzen hat-nyolc sprintet.

Az előkelő határolás segít a robbanékonyság növelésében, lehetővé téve, hogy növelje azon képességét, hogy előregyorsuljon egy rögzített helyzetből. Használjon egy dombot 6-7 fokos lejtéssel. Húzza ki az ólom lábát, mintha a dombon lassulna, de ahelyett, hogy normális lépést tenne, felrobbanna a dombon, az ólom lábát a talajba vezetve, és ugrott fel. Ahogy az ólom lábát a talajba vezeti, tegye felfelé az alternatív térdét, és felkészülve arra, hogy a lábával megragadja a talajt. Végezzen 10 ismétlést mindkét lábával. Töltse ki összesen hat készletet.

Forduljon orvosához az edzés megváltoztatása előtt. Kezelőorvosa értékes betekintést nyer az adott korlátozásokkal vagy potenciális kockázatokkal. Határozza meg a hegyi edzést hetente egyszer, így a testnek elegendő ideje van a helyreállításhoz. Ahogy a magasabb szintű teljesítményt növeli, növelje a hangerőt és a távolságot 10 százalékkal.

Túlterhelés

Uphill Fúrógépek a gyorsuláshoz

Maximalizálja a legfelső végsebességet

Megtiltva a robbanásveszélyt

Biztonsági tanácsok