A healthe trim diétás tabletták mellékhatásai

A Healthe Trim diétás pirulák tartalmazhatnak természetes összetevőket, de nem feltétlenül jelentenek mellékhatásokat. A növényi összetevők némelyike ​​idegesnek érezheti magát, gyomorpanaszokat idézhet elő, vagy akár megemelheti vérnyomását. Mielőtt elrendelné ezeket a diétás tablettákat, beszéljen orvosával a kiegészítésről és arról, hogy biztonságosan kiegészítik a súlycsökkentési tervet.

A Healthe Trim Diet Pills-ról

Gyógynövényekkel teli, Healthe Trim azt állítja, hogy növeli az energiát és támogatja az anyagcserét. Az étrend tabletta tartalmaz zöldtea, hoodia, hidroxi-savas (vagy HCA) és caralluma fimbriata. Bár bizonyíték van arra, hogy a zöld tea és a caralluma fimbriata segítséget nyújthat a fogyás segítésében, a Hoodia és a HCA nem tekinthető hatékonynak a fogyás elősegítésében, a Dietary Supplements Hivatala szerint. A catechinek és a koffein a zöld tea növeli a A metabolizmus egy kicsit, de nem vezet jelentős mennyiségű fogyáshoz, a 2012-es felülvizsgálat szerint a “Cochrane Database of Systematic Reviews” című tanulmány szerint. A Caralluma fimbriata segíthet az étvágy szabályozásában, de úgy tűnik, hogy nem könnyebb az embereknél a testsúlycsökkenést, mint a placebót, az “Appetite” című 2007-es klinikai tanulmány szerint.

Koffein a zöld teaben

Két Healthe Trim tablettát, a javasolt napi adagot, 175 mg koffeint tartalmaz. A súlycsökkentő tabletta készítői elismerik, hogy ha érzékeny a koffeinre, akkor a tabletta megzavarhatja vagy megzavarhatja az alvást. Az alvás javítása érdekében javasoljuk, hogy a kiegészítőt ne vegye be 3 óra után. A tabletta koffeinja is ideges, ideges vagy ingerlő érzést okozhat, szívritmuszavarokat okozhat, Ha a Healthe Trim napi adagja mellett kávét, kólát vagy energiaitalokat is fogyaszt, tudnia kell a teljes mennyiséget A koffein egy nap alatt. A koffein túlzott bevitele meghaladja a tabletta felszívódását, ami további mellékhatásokat eredményezhet, például hányinger, hányás, fejfájás vagy étvágytalanság. Az Amerikai Orvosi Szövetség szerint négyszáz milligramm koffeint naponta biztonságosnak tartanak. Referenciaként 1 csésze kávé körülbelül 100 milligramm koffeint tartalmaz.

HCA, Hoodia és Caralluma Fimbriata mellékhatásai

Kevésbé ismert a potenciális mellékhatásokról, amelyeket a HCA, a Hoodia és a Caralluma fimbriata a Healthe Trim-ban tapasztalhat. A HCA, amely a Garcinia növény kivonatából áll, a Diabetikus táplálékkiegészítők hivatalának megfelelően biztonságosnak tekinthető. A kiegészítés felvétele során feljegyzett leggyakoribb panaszok közé tartozik a fejfájás, a bőrkiütés, a hideg- vagy a gyomorkiütés kialakulása, a 2011-es, a súlycsökkentő összetevő “Journal of Obesity” című publikációjában. A hoodia-t még nem vizsgálták teljes mértékben a Nemzeti Kiegészítő és Integratív Egészségügyi Központ szerint. De ismert, hogy szédülést, fejfájást és émelygést okoz, és még magas vérnyomással is összefügg. A Caralluma fimbriata egy kaktusz és egy rendszeresen fogyasztott élelmiszer Indiában. Nem ismert, hogy rossz hatásokat okoz, még akkor is, ha kivonat formájában.

Diétás tabletták a testsúlycsökkentésre

Minden egyes összetevőre nézve úgy tűnik, hogy a Healthe Trim nem okozhat komoly mellékhatásokat. Azonban nem ismert, hogy az összetevők miként befolyásolják az összetevőket. Az ilyen típusú kiegészítőkről keveset tudunk, hogy fontos, hogy először beszéljen orvosával, hogy megvitassák, vajon jó választás az Ön számára., Emellett ne fogyasszon diétás tablettákat, ha szoptat vagy terhes vagy szed Bármely hosszú távú gyógyszer a magas vérnyomás vagy a depresszió. Aggodalomra ad okot, hogy a tabletták összetevői kölcsönhatásba léphetnek különböző gyógyszerekkel, például vérhígítókkal vagy rohamellenőrző gyógyszerekkel. Ha fogyni szeretne, fontolja meg egy találkozót egy regisztrált dietetikusval, aki segíthet megtervezni egy étrendet, amely elkezdi Önt a súlycsökkentés útján.