A legjobb triatlon rövidnadrág

Egy olyan triatlonban, mint egy triatlonban, fontos, hogy olyan ruhát viseljen, amely kényelmes lesz a verseny ideje alatt. És amikor az óra ketyeg, akkor olyan felszerelést szeretne, amely könnyedén átmegy az úszás, a kerékpározás és a futás között. Míg néhány bátor lélek a rövidebb futamok számára fürdőruhát visel, a legtöbb triatlonok inkább olyan dolgokat választanak, amelyek valamivel több fedést és betétet biztosítanak a kerékpár számára és futnak. Szerencsére sok kitartás sport márka kínál triatlon-specifikus rövidnadrágot és egyéb ruhát, amely megadja neked egy kevésbé dolog aggódni a verseny napján.

Zoot

Kezdetben Kona, Hawaii, ahol az Ironman Világbajnokságok minden évben megrendezésre kerülnek, a Zoot Sports több mint 30 éve élvezi az elit triatlonokat. És ami a profik számára működik, kétségtelenül a többieknek is működik. A Zoot legnépszerűbb triatlon rövidítése a Performance Tri Short, amely lélegző és gyorsan száradó textíliát tartalmaz, elegendő gyapjú-párnázattal, hogy kényelmessé tegye a kerékpárt és fusson. A rövidnadrág kompressziós támogatást is nyújt a kimerült izmok számára, speciálisan kialakított szegélyek, amelyek minimális varrásveszélyt biztosítanak, hogy megakadályozzák a pácolást, zsebeket táplálkozási szükségleteik és az UPF + napvédelem számára. Ha a költség nem az Ön vezetési szempontja, a Zoot Ultra Tri rövidnadrágai még fejlettebb funkciókat kínálnak az optimális teljesítmény érdekében.

2XU

A kompressziós kopásról ismert 2XU triatlon rövidnadrágot kínál, hogy megfeleljen a különböző költségvetéseknek és preferenciáknak. Ha a legjobb 2XU-t akarja ajánlani, használja ki a Compression Short kollekciót, amely segít stabilizálja az izmokat, növeli az energiát és maximalizálja a vér áramlását a minimális tejsav felhalmozódás és az optimális mozgás érdekében. Egyéb tulajdonságai közé tartozik a szövet hűlése, amely védi a testet, és védelmet nyújt a nap ellen, lapos varratú peremek a csökkentett csípéshez, zsebek a tároláshoz és a gyorsan száradó kamilla párnázáshoz. A költséghatékonyabb 2XU a kevésbé költséges rövidnadrágokat is kínálja, amelyek nem kompressziós technológiával készültek.

Pearl Izumi

Colorado-ban alapított Pearl Izumi a triatlonok különféle teljesítménynadrágait kínálja. Az In-R-Cool Tri rövid sorozat egy forradalmi anyagot tartalmaz, amely könnyű, aerodinamikus és hűthető, beépített UV-védelemmel. Az optimális kényelemért és minimális csillogásért tervezték a rövidnadrágot, amely gyorsan száradó, szagtalan és hőszabályozó. A könnyű hozzáférés a kerékpár és a futás idején a rövidnadrágot egy hátsó zsebben tervezték, amely a személyes tárolási igényeit szolgálja. A Pearl Izumi Select Tri Short sokkal költségtakarékos, amely kompressziós és nedvességet átvivő, UPF 50+, lábszárakat, gyorsan száradó gyapjú csalilapokat és visszaverődő részleteket kínál a nagyobb láthatóság érdekében.

De Soto

A triathlonok tervezése, tesztelése és viselése a De Soto triatlon rövidnadrágja magas teljesítményen és alacsony költség mellett. A legnépszerűbb rövidítése, a Carrera Tri Short, a forradalmian új Carrera Skin anyagból készül, amely könnyű, lélegző és gyorsan száradó tulajdonságai miatt ismertté válik. A termékhez egy varrat nélküli gyapjú pad is tartozik hozzá a párnához és a minimális tömeghez, és úgy tervezték, hogy megfeleljen az úszásnak, a kerékpározásnak és a futási igényeknek. A magasabb költséggel a Forza Tri Short ugyanazt a magas minőséget kínálja, olyan kiegészítő tulajdonságokkal, mint a tömörítő anyag, amely támogatja a fáradt izmokat, a megnövekedett tartósságot, a kényelmet és az ideális úszásmentes ruhát.