Milyen súlyú kettlebell kell kapnom?

Ha figyelembe veszi a kettlebell beszerzését, akkor lehet, hogy aggódik a megfelelő méret kiválasztása miatt. A csengőcsíkok drágábbak, mint a súlyzók, és rendszerint az interneten keresztül kell megvásárolniuk magas szállítási díjakkal. Vannak olyan iránymutatások, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő méreteket az Ön igényeinek, és némi nyugalmat biztosítani, hogy pénzeit jól költik.

Történelem

Kettlebells egyre inkább népszerű, mint egy edzés eszköz. A Kettlebell képzés egyedülálló súlyemelést és kardio edzést jelent, amelyről kimutatták, hogy kétszer annyi kalóriát éget, mint a rendszeres súlyemelés, az American Council of Exercise által az Ace Fitness Matters 2010. januári / februári kiadásában kiadott tanulmány szerint. A kettlebellok évek óta vannak, csak a közelmúltban szereztek elég népszerűséget, hogy elkezdenek értékesíteni a nemzeti kiskereskedelmi üzletekben. Mivel a legtöbb ember még soha nem használt kettlebellet, nem könnyű megtudni, hogy melyik súlyt kell kezdeni, különösen, mivel a kettlebell sokkal különböző igényeket támaszt a testénél, mint egy súlyzó súlyzó mind formája, mind pedig gyakorlata miatt Egyedülálló a kettlebell képzés.

típusai

A kettlebellek két különböző típusa létezik: rendszeres és állítható. A rendszeres kettlebell a leggyakoribb típus, és fix súlyú. Az állítható kettlebell üreges, és homokkal vagy búvókával tölthető fel a súly beállításához. Ha előre tudja használni a kettlebell-ot, mint alkalmanként kiegészíti az edzésedet, egy állítható kettlebell fog működni, és kevesebb helyet foglal el, bár nem Ugyanolyan kényelmes, ha különböző napokon más súlyt szeretne használni. Ha a kettlebellet következetesen kívánja használni, akkor a legjobb, ha rendszeres, fix súlyú csengőt vesz.

Irányelvek

A csengőcsont súlya leggyakrabban kilogrammban mérve, a font helyett. 4 kg-mal kezdődnek és 4 kg-os lépésekkel mozognak. A legelterjedtebb méretek az általános edzéshez 4 kg-tól 24 kg-ig terjednek. A legtöbb embernek 8 kg-os és 16 kg-os kettlebell súlyúnak kell lennie: A kezdő női 8 kg-os csengővel kezdődik, mivel a 4 kg-os nem elég nehéz ahhoz, hogy a legtöbb nő számára súlyos emelőhatást biztosítson. A nagyobb súlyemeléssel és a fitness-szel rendelkező nők 12 kg-os haranggal kezdődhetnek. A kezdő férfi a 12 hónapos vagy a 16 kg-os csengővel a legjobban illeszkedik a jelenlegi edzettségi szinttől függően. Ha ismeri a súlyzást és a tömeges mozgást, akkor 16 kg lehet megfelelő. Ha új erõs edzésre vagyunk, a 12 kg-nál jobban megfelelünk az Ön igényeinek.

szempontok

Néhány kettlebell lehetővé teszi, hogy növelje a súlyt 2 kg-os lépésekkel, ha további súlyt csavarja be a kettlebell fenekébe. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít az Ön edzésprogramjaival, és segít megnövelni a méretét. Továbbá, a fogantyúk mérete az egyik gyártótól a másikig változik. Ha új vagy erõs kiképzésre vagy kisméretû kezekre van szükséged, ellenõrizzük, hogy a kettõs kürtõknek összehasonlítottuk-e a különbözõ súlyokat és a megfelelõ vásárlást.

kiegészítők

Lehet, hogy vásárolni egy tornaterem krétát használni a kettlebell, mivel ez javíthatja a markolat a fogantyú. Várjunk némi időt arra, hogy kifejlesszük a markolat erejét, és próbáljuk kesztyű nélkül használni a kettőbelljét, mert ezek néha eltakarhatják a helytelen formák használatát: Egyes kettlebellek színes vinil bevonattal rendelkeznek. Ez megóvhatja a padlót, és könnyű módja a különböző súlyok azonosítására. Végül, ha az új kettlebell nagyon csúszós fogantyúval rendelkezik, finoman csiszolhatja a fogantyút, hogy a kréta jobban tapadjon a felületéhez.