Trükkök több csuklóra

A középiskolai tornateremektől a katonai táborokig a pattanások a fitnesz általános mércéjévé váltak. Az egyik legkedvezőbb módja annak, hogy növelje a pushups számait teheti, hogy rendszeresen gyakorolja a végrehajtó pushups, de van néhány más tippek és trükkök számának növelésére. A megfelelő technika megtanulása és gyakorlása, miközben felépíti a támogató izmokat, javítani fogja az erejét, hogy segítsen több pattanást elősegíteni.

A megfelelő testpozícionálás javítja a stabilitást a gyakorlat során, így több nyomást végezhet el, mint rossz stabilitással. Helyezze a kezét közvetlenül a vállak alatt az ujjaival szélesre és kissé befelé mutatva. Ha a kezét a váll előtt vagy mögé helyezi, gyengítheti teljesítményét. Tartsa a fejed, a hát és a lábak összehangolt, és összehúzza a hasi izmokat a gyakorlat során. Ahogy tolja a törzsét, tegye a tenyér külső szélét és sarkát, hogy nagyobb erőt fejtsen ki, és képzelje el, hogy távol tartja magát a padlótól.

Gyorsan mozoghat a pushups-készleten. A gravitáció az edzés során az izmaidat érinti, így minél hosszabb ideig veszel, annál több törzset ismételsz meg a testeddel, magyarázza Stew Smith, a katonai edző és a korábbi Haditengerészet SEAL. Mindig olyan gyorsan haladjon, amennyit csak tudsz anélkül, hogy feláldoznod a megfelelő formát. A barátod vagy a tréner időtartama rendszeresen nem csak segít megőrizni az ingerlésedet, hanem enyhíti azokat a szorongásokat is, amelyekről érzed, hogy a fitness teszt során időzítettek.

A pushup csak annyira erős, mint a leggyengébb izom, így az edzésben részt vevő izmok edzésének erőssége önmagában is segít. Próbálja meg a mellkasi préseket vagy a súlyzópályákat a mellizmok, a katonai prések vagy oldalirányú emelések elvégzésére, hogy a vállodon dolgozhasson, és a tricepszek vagy a pulzusokat mozgassa a tricepsz izmainak. Mindig egész napot adjon a karjainak, hogy pihenjen az edzések között, beleértve a pushup edzést is.

Amellett, hogy az edzést erősíti a push-izmokkal más gyakorlatokkal, próbálkozzon olyan változatokkal, amelyek nagyobb hangsúlyt helyeznek egyes izomcsoportokra. A mellkasi izmok megerősítéséhez tegye a kezét szélesebbre, mint a váll szélességét, ügyelve arra, hogy a vállukhoz igazítsa őket. A tricepszekre összpontosítva, vigye közelebb a kezét és tartsa a könyökét testéhez, ahogy gyakorolsz. A tricepszegek kevésbé hangsúlyozzák a vállukat.

Javítani kell a testhelyzetet

Mozogj gyorsan

Meg kell erősíteni az izmok támogatását

Gyakorlat Pushup variációk