Mit kell enni edzés előtt és után testsúlycsökkenés

Ha fogyni próbálsz, akkor még egy karcsúbb test felé haladsz. De amit eszel, fontos is, különösen az edzés előtt és után. Amit enni kezd, az befolyásolja a teljesítményt, és amit utána eszel, szükséges kalóriaégető izomépítéshez és a tárolt szénhidrátok feltöltéséhez. Forduljon orvosához, mielőtt elkezdené a testmozgás programját vagy megváltoztatná ételeit.

Edzéskori kalória a súlycsökkenésért

Amikor ki dolgozik, a teste extra kalóriát éget, ami azt akarja, amikor fogyni próbál. Egy 154 kilós ember éget 280 kalóriát óránként egy 3,5 mérföld / óra ütemben, és 590 kalóriát fut egy órát egy 5 mph sebességgel. Egy kilós zsír 3500 kalóriát tartalmaz, így egy 154 fontos embernek 12,5 órát kell járnia, vagy 6 óra alatt el kell hagynia az 1 fontot. Az Obesity Reviewben közzétett 2012-es cikk szerint azonban néhány ember, aki gyakorolja, nem Annyit veszítenek, amennyit elvárt az edzésükből, mert nem éghetnek annyi kalóriát, mint az előre jelzettek, és több kalóriát is fogyaszthatnak. Ha fogyni próbál, akkor az egész nap alatt elfogyasztott kalóriák számát kell figyelembe vennie, az égett kalóriák számán kívül. A Nemzeti Szív-, Tüdő- és Vérintézet szerint a legtöbb aktív férfi és nő biztonságosan fogyaszthatja a fogyást, és napi 1500 kalóriát fogyaszt, és napi 1800 kalóriát.

Edzés előtt Eating

Az edzés előtti étkezés célja, hogy biztosítsa a szervezetnek az energiát, amire szüksége van ahhoz, hogy a lehető legjobban végezzen, de gyomormosodás nélkül. Ha nem megfelelően van táplálva, gyorsan elfáradhat, ami befolyásolhatja az edzés intenzitását és hosszát. Ez azt is okozhatja, hogy éhesek, miután befejezte a gyakorlást, ami egy edzés utáni harapáshoz vezethet. Továbbá, mivel a vér az edzés során az izmaidba áramlik, a túl nagy étkezés túlságosan közel a gyakorláshoz rossz emésztést és görcsöt eredményezhet: amit eddig kell enni, attól függ, hogy mikor dolgozik. Ideális esetben egy egészséges “vegyes” ételt kell fogyasztania, ami szénhidrát, fehérje és zsír étrendet jelent, körülbelül három órával az edzés előtt, így az izmoknak megvan az energiája ahhoz, hogy továbbhaladjon. Jó lehetőségek közé tartozik a pulyka és sajtos szendvics egészsajtú kenyérrel, alma és nem zsíros joghurt, teljes kiőrlésű tészta pulykahúslabdával és salátával, vagy brokkolival töltött sült krumpli, alacsony zsírtartalmú sajt és narancssárga pinto bab. Ha viszont reggel dolgozik, nem biztos, hogy három órája van ahhoz, hogy teljesen felemésztse az étkezést, ebben az esetben előfordulhat, hogy jobb lesz a legegyszerűbb, legalább 30 percig Edzés – kemény tojás és kekszek, pirított bagel egy szelet alacsony zsírtartalmú sajt vagy nem zsíros görög joghurt szeletelt őszibarackokkal. A magas zsírtartalmú és rostos ételek nehezen emészthetők, ezért az edzés előtt el kell kerülni.

Edzés utáni étkezés

Az edzés utáni étkezés lehet a nap egyik legfontosabb étele. A 30 perccel a munka befejezése után az elsődleges idő az izomépítés és az energiafeltöltés szempontjából. Minél több izom van, annál több kalóriát éget el a teste, még nyugalomban is, ami segíthet a súlycsökkentő erőfeszítéseidben. Az edzést követő étkezésnek tartalmaznia kell a szénhidrátot és a fehérjét, hogy segítsen az izomépítésben, és helyettesítse a glikogén tárolókat. Egy pohár alacsony zsírtartalmú csokoládé tej, egy kis zsírtartalmú görög joghurt vagy sajtos tartály, valamint egy almás táplálékot fogyaszthat a súlycsökkentéshez.

Ne felejtsd el inni

Amit te iszol, mielőtt és miután dolgozol, olyan fontos, mint amit eszel. Az ételhez hasonlóan a hidratáció befolyásolhatja az edzésprogramokat is. Amikor fogyni próbál, a víz – mint kalóriamentes ital – a legjobb választás. Meg kell inni akár 20 uncia víz 3-4 órával edzés előtt, és még 8 uncia 30 perccel korábban. Miután befejezte a munkát, rehidratáljon egy másik 8 uncia pohár vízzel.

Óvakodj az edzést ételektől

A sportitaloktól kezdve a fehérjékig számos táplálékkiegészítő termék található, amelyek megkönnyítik az edzést és elősegítik a gyógyulást. Ezek a termékek azonban nem alacsony kalória. 160 kalóriával egy 24 uncia sport itallal és 220 kalóriával a fehérje bárban, és felvehetik, ha nem vagy óvatos. Ezeket az ételeket enni fogják, de mindazért, amilyet a testsúlycsökkentő étrendben szerepeltet, ügyeljen arra, hogy számolja a kalóriákat, még az értékesített élelmiszerektől is, hogy javítsa az edzést.