Mi a germánium egészségügyi előnyei?

A germánium fehér, csillogó, törékeny fém és ultra nyomelem ásványi anyag, amelyet Clemens Alexander Winkler 1886-ban fedezett fel. A germánium kétféle formája van: szervetlen, amelyet a gyártási folyamatokban használnak, és ismert, hogy egészségügyi kockázatot jelent az emberekre és a szerves , Amelyről kimutatták, hogy egészségvédő az állatok és az emberek számára.

Harcol a rák ellen

Egy mérföldkő beavatkozási vizsgálat során egy 47 éves tüdõrákos nõ megtagadta az orvosi kezelést. A germánium-szeszkvíxid (7,2 g / nap dózis csökkentése az utolsó hónaphoz képest) hét hónapos kezelés után rákká ment.

Az amiloidózis ellen véd

Az amiloidózis olyan rendellenesség, amelyet amiloidok, rendellenes fehérjék lerakódása jellemez, amelyeket a szervezet nem tud felhasz- nálni vagy bontani, hátrányosan befolyásolva az érintett szervek normális működését. Egy egér két csoportjának vizsgálatakor egy csoport 300 mg / kg Ge-132-et kapott 22 hónapig, míg a másik 30 mg / kg-ot kapott. Az eredmények azt mutatták, hogy a kontroll egerek kifejlesztették a szenilis amiloidózist.

Javítja az immunrendszert

A kutatások kimutatták, hogy a Ge -132 alkalmazása interferon-gamma szinteket indukál, ami viszont növeli az NK-sejtek és makrofágok aktivitását. Az interferonok olyan glikoproteinek, amelyek gátolják a vírusok növekedését és proliferációját, és a természetes ölősejtek, makrofágok, neutrofilek, leukociták a test védelmi rendszerének részét képezik.

A Ge-132 megakadályozza a csontritkulás kialakulását

Az alacsony kalciumszintű diéták patkányait alkalmazva a kutatók azt találták, hogy a Ge-132-nek egy patkánycsoportba történő bejutása nagyobb kontrollált csoporthoz képest nagyobb femurális csont-indexeket eredményezett. Ez azt sugallja, hogy a Ge -132 gátolta a csontszövetek csonttörődésének, csonttömegének és csonttömegcsökkenésének csontritkulását.